Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website or Wissel naar de United States website

Kom ons team versterken

Doe met ons mee

Ons bedrijf is begonnen onder de vlag van Baby Sensory Ltd., maar omdat onze expertise en programma's zijn uitgebreid, hebben we besloten dat we een overkoepelend merk nodig hadden. Als je ooit naar een van onze lessen bent geweest weet je dat 'Wow!' een vaak gebruikte uitroep is van zowel ouders als de kinderen zelf.

En het is een samenvatting van wat wij zijn.

We hebben WOW geïntroduceerd omdat ons brede aanbod nu meer omvat dan één categorie voor één leeftijdsgroep. We zijn niet alleen een babybedrijf, noch een peuterbedrijf. We hebben programma's die verschillende situaties voor het gezin dekken, en ... je raadt het al, ze zijn allemaal WOW!

Wat WOW voor onze zakelijke partners (franchisenemers) en medewerkers betekent

Onze visie voor jou is om:

  • Te behoren tot de best uitgeruste en opgeleide mensen die werkzaam zijn binnen de familie-activiteitenmarkt
  • deel uit te maken van een bekroond team
  • de allerbeste ondersteuning voor jouw bedrijf te hebben
  • briljante nieuwe initiatieven te hebben die ons een stap voor de concurrentie zullen houden
  • ervoor te zorgen dat je een levensvatbaar bedrijf hebt dat voldoet aan de redenen waarvoor je gekozen hebt om met ons samen te werken
  • van je werk te houden!

Wanneer zou ik mijn bedrijf kunnen starten?

We houden het hele jaar door regelmatig trainingen voor onze franchisen en hun werknemers. Om je te helpen met de planning kun je onze trainingsdatums raadplegen en contact met ons opnemen via info@wowcenter.nl 

De toekomst van WOW

Elk Franchisemerk heeft zijn specifieke programma kampioen(en). Deze kampioenen zijn de oprichters die een diepgaand begrip hebben van hun programma binnen ons merk. Ze hebben specialistische vaardigheden en training om de voortdurende ontwikkeling van het programma te ondersteunen. Ze verlangen er ook naar om de beste te blijven in hun vakgebied (zie 'Ons team’ op onze website). 

Op deze manier kunnen we iedereen die met ons werkt, klanten en zakenpartners, verzekeren dat we onze visie jaar na jaar kunnen waarmaken.

Lees de websites door om meer te weten te komen over het specifieke programma dat jou interesseert.