Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website or Wissel naar de United States website

Over ons

Deel uitmaken van het WOW-team

We hebben grote ambities in ons team voor onze toekomst op de markt voor gezinsactiviteiten. Een van onze USP's is dat elk programma een 'kampioen' heeft. Ze hebben specialistische vaardigheden en training om de voortdurende ontwikkeling van hun programma te ondersteunen. Ze verlangen er ook naar om de beste te blijven in hun vakgebied.

Dit zijn de mensen die naast je zouden staan;

Dr. Lin and Howard Day

Al meer dan 43 jaar gelukkig getrouwd, ze werken ze samen in Salisbury, Wiltshire. Als trotse ouders van 4 kinderen en een groeiend gezin vol kleinkinderen, zijn Howard en Lin al bijna 40 jaar lang betrokken geweest bij zowel onze eigen families als bij het onderwijzen en ondersteunen van ouders en kinderen in het sector van de vroege jaren.

Na het runnen van hun eigen zeer succesvolle kleuterschool, begonnen ze avontuurlijke lessen voor peuters, ontwikkelingsklassen voor baby's en meer recentelijk pre- en postnatale workshops voor ouders. Tegenwoordig zijn ze nog steeds erg betrokken bij het ontwikkelen en verbeteren van onze programma's en producten, om ervoor te zorgen dat ouders en kinderen de hoogst mogelijke service kwaliteit en de allerbeste start in het leven krijgen.

Ze geloven dat leren op een leuke en spannende manier een stevige basis legt voor de emotionele, sociale, fysieke en intellectuele ontwikkeling van kinderen en dat he ze voorbereidt op een meer vruchtbare, gezonde en zelfverzekerde toekomst.

Van de kwalificaties die zij aan het team brengen, bezit Lin het volgende; PhD, M. Phil, PGCE, FETC, BSc, Dip.Ed, SRN.

Ian and Keeley Sharland

Man en vrouw, Ian en Keeley Sharland hebben hun krachten samengebracht met Lin & Howard Day om de Baby Sensory-onderneming in 2006 te creëren en te laten groeien met behulp van hun zakelijke, wettelijke en technische expertise. Hun visie was altijd al om een ​​bedrijf van wereldklasse te worden door het samenbrengen van een uitstekend & toegewijd franchiseteam en innovatieve programma's ontwikkeld door vak deskundigen.

Door de oprichting van het WOW-overkoepelend merk in 2017, zijn Ian en Keeley nu gericht op de groei van de nieuwe programma's binnen het V.K. en de verdere internationale ontwikkeling van het WOW-merk. 

In 2016 werd Ian uitgeroepen tot Industrie Kampioen van het Jaar door Whatson4 als een erkenning voor zijn status in de kinderactiviteiten industrie.

Mini Professors Emily Whyte and Sophie Allnutt

Emily en Sophie, de medeoprichters van Mini Professors, zijn gevestigd in Winchester, waar ze de lessen begonnen. Een bioloog (Emily) en Masters of science (Sophie) hebben allebei in de wetenschappelijke gemeenschap gewerkt voordat ze begonnen met Mini Professors.

 Met elk 3 kinderen en veteranen van kinderlessen, merkten ze een gebrek aan wetenschap gerelateerde lessen en dachten dat er een mogelijkheid was om deze lessen aan te bieden, dankzij hun passie voor wetenschap en kinderen.

 Beide hebben het sterke gevoel dat alle kinderen een grote honger hebben om van jongs af aan te leren en daarom alle kansen moeten krijgen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te leren. Met een achtergrond in wetenschap en ervaring met jonge kinderen, kunnen ze helpen om de passie voor wetenschap te koesteren. Wetenschap zou niet saai en benauwd moeten zijn zoals het in hun tijd was. We hopen dat het enthousiasme voor het onderwerp overgebracht zal worden aan de kinderen die meedoen met ons plezier.